بخاری نفتی و مشکلات دولت

0 رای05 
بخاری نفتی و مشکلات دولت

 

 

به گزارش تاسیسات نیوز، بخاری نفتی  یک سال دانش‌آموزان مدرسه درودزن فارس را هدف قرار می دهد، سال دیگر دانش‌آموزان مدرسه جندق‌آباد را  و سال بعد هم دانش‌آموزان مدرسه شین‌آباد، و منتظر می ماند تا  شخصیت‌های اصلی داستان تلخ بخاری‌های تا سال بعد و سالهای بعد انتخاب شوند.

 

اواخر سال گذشته بود که  عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی است که از وجود 150هزارکلاس درس با بخاری نفتی خبر داده و گفته مجهزکردن این کلاس‌ها به سیستم حرارت مرکزی یا پکیج به اعتبار یک‌هزارمیلیاردتومانی نیاز دارد اما در لایحه بودجه امسال اعتبار 200میلیاردی توسط مجلس مصوب شد و با این رقم تنها می‌توان یک‌پنجم کلاس‌های درس را به سیستم گرمایشی استاندارد تجهیز کرد.

 

مرتضی رییسی، معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش هم این خبر را تایید کردهو گفت: بسیاری از مدارس امسال هم با بخاری نفتی گرم می‌شوند چرا که اعتبار 200میلیاردی تنها می‌تواند مشکل سیستم گرمایشی یک‌پنجم مدارس ما را حل کند.

 

البته رییسی تنها بخاری‌های نفتی را ناایمن ندانست و گفت: بخاری گازی می‌تواند بسیار خطرناک‌‌تر از بخاری نفتی باشد و استفاده مستقیم از گاز در مدارس ممنوع است چرا که این نوع از بخاری علاوه بر خطر آتش‌سوزی خطر گازگرفتگی را به‌همراه دارد که برای جمع‌آوری تمام این بخاری‌ها از سطح مدارس کشور و تجهیز آنها به سامانه حرارتی استاندارد نیازمنداعتبا ر یک ‌هزار میلیارد تومانی هستیم.

 

وجود بخاری‌های ناایمن نفتی و گازی در مدارس و بسیاری از مسایل ابتدایی و سطحی دیگر همچون استهلاک امکانات مدارس در حالی است که مسوولان آموزش‌وپرورش در دولت دهم از هوشمندشدن 26‌هزارمدرسه خبردادند و اعلام کردند بخاری نفتی دیگر در مدارس وجود خارجی ندارد.

 

حالا اما دولت یازدهمی ها که به نظر می رسد نگاهشان به مشکلات برای  حل است نه برای رفع و رجوع آمارهای  گذشته را نفی کرده اند.

 

وزیر آموزش و پرورش دولت یازدهم به تازگی  با ارائه گزارش جامع از وضعیت این وزارتخانه گفته: در حال حاضر 130 هزار کلاس درس در کشور فاقد سیستم گرمایشی استاندارد است. که این مساله ماجرای وجود نداشتن بخالری نفتی در مدارس را نفی می کند.

 

علی‌اصغر فانی همچنین  با اشاره به اشتغال یک معلم در آموزش و پرورش به ازای هر 19 دانش‌آموز خاطرنشان کرده: همچنین به ازای هر 250 دانش‌آموز تنها یک مربی پرورشی مشغول به کار است و به ازای هر 1670 دانش‌آموز تنها یک مراقب سلامت یا بهداشت فعالیت می‌کند.

 

این در حالی است که این وزیر بارها مورد سوال نمایندگان مجلس قرار گرفته و حتی با 79 امضا به دلیل تضییع حقوق مسلم فرهنگیان شاغل و بازنشسته، بی‌توجهی به حقوق فرهنگیان ایثارگر و جزو خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و واگذاری غیراصولی مسئولیت‌ها در وزارت آموزش و پرورش در معرض استیضاح قرار گرفت اما جالب اینجاست که وزیر اموزش و پرورش دولت دهم هرگز به دلیل سوختن و کشته شدن دانش آموزان تا پای میز استیضاح هم نرفت!

 

در هر حال نکته اینجاست که آموزش و پرورش باید انقدر به جان دانش آموزان اهمیت بدهد که اصلاح سیستم گرمایشی را در دستور کار قرار دهد تا در همین گرمای تابستان کار برای سرمای زمستان یکسره شود.

پایان پیام/.

 

 

ادامه مطلب

حسین مقدم سپهر
نویسنده :: حسین مقدم سپهر
شبکه های اجتماعی